LÕBUS TALVINE PEREPÄEV

Suur pildigalerii

Talvine perepäev Raekülas. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Täna peeti Pärnu Raeküla linnaosas talvist perepäeva, mille korraldamise võtsid endi õlgadele Tartu Ülikooli Pärnu kolledži tudengid Mai-Liis Tarum ja Maria Toodo.

Raeküla talvise perepäeva ellu kutsujad Maria Toodo ja Mai-Liis Tarum ning päevajuht Piia Karro-Selg. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Kolmele tunnile kavandatud tegevused leidsid aset Raeküla Vanakooli keskuse esisel ja kogukonnakeskuse lähiümbruses. Kõhutäidet pakkusid kaks kohalikku kohvikut: koduaiakohvik Viru hoov ja heategevuslik Pärnu Y-klubi supikohvik. Klubi liige Mikko Selg keetis hernesuppi ja tegi väikese lõkke, mis andis kätele sooja ja võimaldas lihtsate hõrgutiste küpsetamist. Vesisel, kuid siiski lõbusal perepäeval oli võimalus kaasa lüüa sportlikel mõõduvõtmistel, saada osa lauludest, tantsudest ja näitlemisest. Nappi lund kokku kogudes võis meisterdada lumememmesid ja lähenevale vastlapäevale mõeldes nööbivurrisid. Sündmuse esimesel tunnil said lapsed ronida tehnikat demonstreerima tulnud päästeameti redelautol ja kuni päeva lõpuni suusahüppeid sooritada suusahüppemäel ning keerutada käsitsi ringi aetaval karussellil.

Talvine perepäev Raekülas. Foto: Urmas Saard / Külauudised.

Päevajuht oli Piia Karro-Selg, Raeküla Vanakooli keskuse juhataja, võimendi puldis istus Marina Mesipuu-Rhun. Esimesena esinesid Rotiküla Vanamehed. Nägi Raeküla Vanakooli keskuse noorteteatrit ja nukuteatrit NõuPuu. Solistidena laulsid Gert Gentalen ja Maria Toodo. Lauljad kutsusid kuulajaid ühislaulmisele. Esinesid K-pop šõutantsurühm Fly ja Zarif.

Talvine perepäev Raekülas. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Autasustamist väärivad tegevused olid peredevaheline muna- ja kotijooks ning kelgul vedamise ja saapa heitmise võistlus. Samuti hinnati uhkemaid lumememmesid.

Urmas Saard

Share via
Copy link
Powered by Social Snap