RAEKÜLA HEA KODANIKU NÄDALA TUNNUSTUSTE TÄHTAEGA PIKENDATI

Kiki Pärnpuu Theodorsiga, kelle rinda ehib medal Hea kodanik 2020
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Raeküla Hea Kodaniku nädalal välja antavate „Raeküla hea kodanik 2021“, „Raeküla aukodanik nr 1“ ja „Raeküla noor kodanik 2021“ tiitlite kandidaatide esitamise tähtaega on pikendatud 30. novembrini.

Selgus, et tehniliste tõrgete tõttu polnud kõigil huvilistel võimalik kandidaatide esitamisevormi täita. Nüüdseks on viga tuvastatud ja parandatud ning kõik soovijad saavad enda kandidaate esitada Raeküla keskuse kodulehel või Facebookis asuva lingi kaudu.

Vea tuvastamiste tõttu pikendame kandidaatide esitamise tähtaega kuni 30. novembrini. Tiitli saajad kuulutame välja 5. detsembril, teisel advendil Raeküla Vanakooli keskuse ees jõuluinstallatsiooni sündmusel.

Tiitlite kandidaatidega võtame ühendust hiljemalt 2. detsembril.

Raeküla hea kodaniku tiitli väljaandmist alustati 2011. aastal kohaliku koostöökolmiku poolt – keskus, kool ja lasteaed


Raeküla hea kodaniku tiitli anname tänavu välja 11. korda ning tiitel omistatakse kandidaadile, kes on jooksval aastal panustanud enim kogukonna arengusse. Raeküla hea kodaniku tiitli väljaandmist alustati 2011. aastal kohaliku koostöökolmiku poolt – keskus, kool ja lasteaed. Erinevatel aastatel on tiitel omistatud ühele või enamale tublile linnaosas tegutsejale.

Raeküla aukodaniku tiitli saaja on alati aukodanik nr 1. Seni on tiitlit välja antud kolmel korral inimestele, kes on pikaajaliselt ja tulemuslikult panustanud linnaosa arengusse.

Raeküla noor kodanik on kõige uuem tiitel, mida antakse välja alates eelmisest aastast. Tiitel omistatakse noorele, kes on silma jäänud aktiivse tegevusega linnaosas – koolis, noortekeskuses, vabatahtliku tegevusega või mujal.

Jääme ootama Teie poolt pakutavaid tiitlite kandidaate!

Mai-Liis Tarum

Raeküla Vanakooli keskuse praktikant