LÖWENRUH’ PARGIS KÕLAB OMAAEGSE MENUSAATE „HOROSKOOP” MUUSIKA

Pildil ansambel Horoskoop koosseisus Martin Trudnikov, Peter Põder, Roland Jairus ja Meelis Tinno ning Jaanus Salm

Täna, 28. juulil, esineb Löwenruh` pargis muusikasuve kontserdisarja raames kell 19 ansambel Horoskoop, kes esitab omaaegse ETV menusaate „Horoskoop“ repertuaaris olnud laule. Kontsert on kõikidele tasuta.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on üheksandat aastat Löwenruh´pargis kolmapäeviti toimuvad tasuta vabaõhukontserdid igas vanuses linlaste seas populaarsed. „Tänasel Horoskoobi kontserdil kõlab mitmetele põlvkondadele armsaks saanud Eesti estraadimuusika,“ tutvustas Riibe esinejat ja kutsus nii Kristiine elanikke kui ka kõiki tallinlasi ja kaugemaltki tulijaid pargi rohelusse nii muusikat kuulama, selle saatel tantsima või lihtsalt tuttava, sõbra või naabriga vabas õhus kokku saama.

Viieliikmelisse kollektiivi Horoskoop kuuluvad lisaks Martin Trudnikovile ja Peter Põderile ka Roland Jairus ja Meelis Tinno ning Jaanus Salm.

Muusikasuve tasuta kontserdid toimuvad igal kolmapäeval algusega kell 19 Löwenruh pargi vabaõhulaval Mustamäe tee 59a.

Lisaks täna esinevale Horoskoobile astuvad järgnevatel kolmapäevadel üles:

04. augustil ansambel Tuulelõõtsutajad

11. augustil Erich Krieger

KU päevatoimetaja