ILMA TABUDETA „ANASTASIA SEKSIRAAMAT”

Arvustus

Arvustus

“Anastasia seksiraamat”. Foto: Urmas Saard / Külauudised

„Anastasia seksiraamat” kõneleb seksist ja pisut maagiastki, sest Nastja – mõnikord ka Nõid Nastja – sõnul on maagia ja seks väga lähedalt seotud. Nastja meelest pole võimalik seksi olemust maagiaalaste teadmisteta mõista. Mõlemad on võimsad jõud ja toimivad energeetiliselt.

„Olete ehk isegi märganud, et kui intiimelus on kõik hästi, on kohe kõik hästi ka teistes eluvaldkondades. Intiimelu hea kvaliteet parandab ka ülejäänud elu! Heast seksist unistatakse, sellest kirjutatakse. Samas on selles teemas oma tabud, hirmud ja saladused,” kirjutab Nastja oma raamatus, mis ilmus 2018. aastal ja on tema teada juba ammu müüdud. Küsimise peale leidis ta siiski koduriiulilt viimase eksemplari, mille võtsin tänulikult kingitusena vastu.

Raamatus esitab autor mõned küsimused: „Kuidas saavutada maagiliselt kaunist ja head seksi? Milles seisneb seksi saladus?” Ja ta püüab neile küsimustele ilma paljude sõnadega keerutamata otse ning selgelt vastata – olles ise kindel, et pärast tolle raamatu läbi lugemist osatakse seksi täiesti uudsest vaatenurgast näha. Raamatu läbilugemisel nõustun Nastja eeldusega ja julgen endalegi üllatusena sellest avalikult tunnistada. Ilmselt siis midagi mõjus ja puudutas. Kas puudutas maagia, nõidus või teadlik asjast rääkimine? Võibolla kõik koostoimes, aga paljude asjade suhtes umbuskliku inimesena kaldun siiski arvama, et määravat rolli etendab tema raamatu usaldusväärsuses ikkagi suur asjatundlikus ja võimalik isiklik kogemus. Kogemusest rääkides on mõistetav, et naisena oskab autor suurepäraselt naiste poolelt teemat käsitleda. Samas on üsna imetlusväärne tõdeda, et Nastja suudab hästi, kui mitte väga hästi ka mehe sisse vaadata, ja kõnetada neidki täpsetesse punktidesse suunatud puudutustega.

Seks on energiavahetus kahe inimese vahel

Raamatut lugedes tuleb enesele teadvustada mitmeid olulisi asju, millele oleks raske, võibolla ka mõttetu vastu vaielda. Seks juhib 80% inimkonnast ja ongi iseenesest armuloits. „Seks, nagu ka maagia, on seotud võimuga. Seks on energiavahetus kahe inimese vahel. Hea seks puhastab ja täidab, inimesed annavad selle käigus teineteisele energiat, suurendavad ja tugevdavad teineteise energiavälja.”

Nastja ei kahtle, et mees saab energiat naise kaudu, täpsemalt seksi kaudu ja toidu kaudu, mida naine talle valmistab. „Just sellepärast on mehele nii tähtis, et naine teeks talle süüa, vaatamata sellele, kui hea kokk mees ise on või kui palju valmistoite poest leiab.”

Samuti pole vast mõtet otsida vastuargumente sellele, et naine on seksuaalselt ja energeetiliselt võimsam – olgu see siis nii imelik kui tahes. Ta teab, et ideaalis võib naine nautida seitset-kaheksat orgasmi mehe ühe orgasmi kohta. „See on absoluutselt normaalne. Niisugust taset ei saavutata 18- või 20-aastasena seksuaalelu alguses. Ent 30-35-aastasena küll.”

Aga nagu juba öeldud, ei piirdu Nastja üksnes naise keha tundmisega ja mõistab mehigi, kellele lausub sulaselget tõtt otse näkku: „Kui naine ei saanud organismi, ei saa seda ka mees. Toimub vaid ejakulatsioon. Paraku ei saa mees niiviisi midagi juurde, vaid kaotab kõik. Mõni ime, et mehed pärast seksi magama jäävad.”

Kui mees on naise äratanud, siis on naine võimeline imedeks

Nastja ütleb veendunult, et seksuaalne energia on and, mida ei maksa raisata. Mehed, kes noorena ennast liialt ise rahuldavad, raiskavad oma energiat. „Kui mees on naise äratanud, siis on naine võimeline imedeks,” usub Nastja mehe võimesse. „Tõelises orgasmis vibreerib kogu keha. Selline orgasm on sügavalt puhastav. Tõeline orgasm raputab naise kogu organismi niivõrd, et sellest saadud õnnetunne kestab mitu päeva.”

Elutargalt lisab ta juurde: „Kui teil on soov armastada, siis boonusena saate hea seksi. Aga kui teil on soov üksnes naudingut saada, siis jääte kõigest ilma.”

Sageli murtakse pead, miks on seks abielus halvem kui tutvuse alguses – isegi siis, kui teineteist väga armastatakse. „Miks inimesed üldse nii palju seksist räägivad? Sest nad on rahuldamata.” Siinkohal tasub tsiteerida Vana-India traktaadi „Kamasuutra” väidet, et piisavat isegi ühest korrast aastas, kui see on olnud tõesti puhastav, tõeline, jõuline ja metsik seks.

„Tavaelus seksuaalenergia magab – see muutub aktiivseks ja veetlevaks alles siis, kui kõrval on energiakandja, kelle vastu naine huvi tunneb,” jätkab Nastja ladusat selgitust, mis pandud kirja lühikeste lausete kaupa, et lugemine ei nõuaks vaevarikast mõistmist. Samas olevat liiga varajane areng trauma, nagu näiteks Nabokovi Lolital. Selles mõttes eristub Nastja seisukoht oluliselt Riigikogu suure enamuse arvamusest, mis küll nüüd on taas veidike muutumas.

Naise jaoks on kõige tähtsam tema ilu, aga mehe jaoks edukus. Naisele on seksuaalenergia vajalik selleks, et ennast ise elusa, terve ja ilusana tunda. Aga mida kujutab endast mehe seksuaalsus? Mehe õnnelikkus sõltub partneri naiselikkuse energiast, mis meest toidab. „Naise energia asub alakõhus, mehel peas.”

mees ja naine on võrdsed üksnes armastuses

Nastja selgitab, et mees ja naine on võrdsed üksnes armastuses, sest siis hakkab toimima anahata ehk südametšakra. „Mida rohkem naine meest armastab, seda aktiivsemalt töötab tema teine tšakra andmise režiimis. Seepärast püüabki mees enne seksi meelitada nii palju kui võimalik.”

Mees annab naisele energiat ka spermatosoididega. Keegi ühe Hiina imperaatori arst öelnud kunagi, et spermatilk võrduvat saja tilga verega. „Selles suhtes on seks kondoomiga mõttetu!” Lisaks, kui mehe sperma jõuab naise kehasse, siis mõjub see nagu väga-väga võimsa armunõidusena.

„Tõsi, tüdrukud ei ole nii sõltuvad ema energeetilisest potensiaalist, sest nad on ise nagu energeetiline vabrik. Mees seevastu sõltub energeetilises mõttes kogu elu naistest, kes teda ümbritsevad – alguses emast, pärast oma naisest. Lapsed, keda on rohkem armastatud, saavad varakult iseseisvaks.”

üldjuhul takistavad seksuaalsuse avaldumist lapsepõlvest pärit blokeeringud ja hirmud

Kuid Nastja näeb ka probleemi, sest üldjuhul takistavad seksuaalsuse avaldumist lapsepõlvest pärit blokeeringud ja hirmud. Mehe seksuaalsus oleneb enesekindlusest, see aga omakorda tema suhtest emaga.

„Nüüdisaegsetel naistel on vähem seksuaalsust vaatamata sellele, et nad näevad välja palju paremad kui nende emad ja vanaemad nooruses. Selle põhjuseks on pingeline töögraafik ja kõrged ilustandardid. Naine kulutab liiga palju energiat ilustandarditele vastamiseks ega suuda siiski ennast tunnustada. Ometi muudab just endaga rahul olemine naise seksuaalseks.”

Samas on meestel peamine potensiga probleeme tekitav asi hirm. „Ka temal on hirmud vaatamata sellele, et mehed ju väidetavalt ei nuta. Naisel on selles mõttes lihtsam, naine on iga kord seksiks siiski enam-vähem valmis.”

Aga mis puutub abielusse või pereelusse – seal usub Nastja, et abielul on mõte seni, kuni inimesed on võimelised suudlusest naudingut tundma. „Kuni see on olemas, on kõike veel võimalik päästa.”

Väikeses formaadis 160-leheküljeline rohkete illustratsioonidega „Anastasia seksiraamat” sisaldab veel lisaks eelpool kirjeldatule palju muudki huvipakkuvat ja kasulikku lugemist, mis väärib teadmiseks võtmist.

Urmas Saard

Seotud teema:

NOORED TEGID ETTEPANEKU TÕSTA SEKSUAALSE ENESEMÄÄRAMISE VANUSEPIIR KUUETEISTKÜMNELE