Sindi Skate 2016 parimaks BMX võistlejaks tunnistati tartlane Andres Lainevool

Täna kümnendat korda toimunud Sindi Skate on lõppenud ja parimad võistlejad autasustatud. Spordisündmuse peakorraldaja Helle Vent ütles, et käesolevat korda võib isegi rahvusvaheliseks võistluseks nimetada, kuna üks osaleja tuli Tšehhist ja teine Soomest.

Andres Lainevool Foto Urmas Saard
Andres Lainevool. Foto: Urmas Saard

Kõige suuremaid elamusi pakkusid taas BMXratturid. Vent tunnistas, et Sindis suureneb iga aastaga Eesti tipptegijate hulk ja sedavõrd põnevamaid hetki saab ka publik nautida. Parimate võistlejate osalemist soodustab skatepargi võimaluste järjest suurem mitmekesistamine.

Enne võistlejate autasustamist tänati kingitustega toimekat meeskonda. Vent pidas tähtsaks, et kohtunikud Sören Mäesalu, Ardo Saulep, Kristo Köster, Margus Nurk, Henrich Närep saaksid nimetatud. Olulise panuse andsid kommentaatorid Kaarel Kaldasaun ja Henri Holland. Taavi Burket on olnud pea kõigil aastatel asendamatu päevajuht ja samuti kommentaator.

Tõukeratastel võistlejatest osutus parimaks Harley Harin Tallinnast. Odd Holmen Paikuselt sõitis teiseks ja kolmanda koha võitis Deeno Lippand Viljandist.

Rulaga saavutas esikoha pärnakas Meelis Erm. Teine oli Jarmo Kangro Tartust ja kolmas Marko Padernik samuti Pärnust.

BMX võitjaks osutus Andres Lainevool Tartust ja tema kaaslinlane Talis Viirpalu sõitis teisele kohale. Pealinlane Sander Saard asus tublile kolmandale kohale.

Noorima osaleja auhinna sai 8-aastane Franz Rebane Pärnust. Parima kukkuja auhinna vääriliseks kuulutati Kevin Lehiste. Parima sintlase tiitli pälvis juubelivõistlusel Carl Mängel.

Välismaalt osalesid rulataja David Fisera Tšehhist ja BMXrattur Ragnas Trepp Soomest, kes oli ühtlasi ka ametlik võistluste filmija.

Sponsoritena märgiti Fein-Elast Estonia, Pajo trükikoda, Ring Ajas, OnWheels, Ragner Trepp. Samuti hinnatakse Sindi linnavalitsuse toetust.

Urmas Saard

Samal teemal:

Sindi Skate 2016 demosõit Foto Urmas Saard

 

 

 

Sindi Skate 2016 algas näidissõitudega

Sindi Skate 2016 märk Helle Vendi rinnas Foto Urmas Saard

 

 

 

Sindis tuleb kümnes elamusspordivõistlus