Noortebändi eksperdivoor murrab muusikamüüte ja annab finalistidele viimase lihvi

10. oktoobril toimub Erinevate Tubade Klubis esmakordselt Noortebänd 2015 eksperdivoor, mis on uus avalik vahevoor konkursi viiele finalistile ning nii bändide kui ka muusikasõprade silmaringi laiendamiseks.

Eksperdivoorus saab näha ja kuulda tänavusi Noortebänd 2015 finaliste, kelleks on Abandoned Elysium, Voice of Voices, Von Dorpat, Ol’ Mill ja Lights on the Ceiling.

Eksperdivooru eesmärgiks on finalistide ettevalmistamine 24. oktoobril Kultuurikatlas toimuvaks finaaliks ning seetõttu on bände nõustama kaasatud muusikainimestest koosnev paneel: Mart Normet (ERR), Erik Morna (Raadio 2), Taavi Paomets (Muusikaprodutsent, Avoid Dave), Dace Vofa (I Love You Recordsi eestvedaja), Magnus Andre (Talbot) ja Mihkel Kübar (Intsikurmu festivali peakorraldaja).

Kõik finaali pääsenud bändid esitavad oma finaalkontserdi kava, mille põhjal annavad panelistid tagasisidet ja nõuandeid, mida bändid saavad rakendada oma esituse lihvimiseks finaalkontserdil. Lisaks murravad panelistid bändide etteastete vahel enim levinud muusikamüüte – “Hea muusika jõuab ise kuulajateni”, “Muusik olemine ei ole elukutse, vaid hobi” jne. 

Üritusele on oodatud kõik huvilised, piletimüük toimub kohapeal ning pileteid (hind 6 €) müüakse piiratud koguses. Õhtut modereerib Helle Rudi (R2). Algus kell 18.00.