Talispordimuuseumis on väljas olümpiakoondise riietus

CAM00478 (2)Tehvandil tegutsevas Otepää Talispordimuuseumis saab vaadata Eesti olümpiakoondise riietust.

Teadupärast on rõivakollektsioon loodud Montoni poolt Sotši 2014 taliolümpiamängude auks. Monton on olnud Eesti Olümpiakomitee ametlikuks sponsoriks juba alates 2004. aastast. Selle aja jooksul on Monton disaininud paraad- ja vabaajarõivaid nii Ateenas, Torinos, Pekingis, Vancouveris kui ka Londonis võistlemas käinud Eesti olümpiasportlastele.

Muuseumi juhataja Jana Mae sõnas, et olümpiariided jäävad Talispordimuuseumis külastajaid ootama vähemalt Sotši olümpiamängude lõpuni. “Sel päeval, kui Sotši olümpiamängud algavad, on ETV hommikuprogrammist “Terevisioon” võimalik vaadata Talispordimuuseumi tutvustust,” rääkis Jana Mae.

Lisaks sellele avatakse 6.veebruaril kell 15.00 näitus olümpiavõitjast, kiiruisutajast Ants Antsonist, kuhu on oodatud kõik huvilised. Näitus on pühendatud Ants Antsoni olümpiavõidu 50. aastapäevale.