Puhka Eestis kutsub seiklusmängule “Kadunud Eestimaal”

Kuni 28. juunini on huvilised oodatud end registreerima, et osaleda Puhka Eestis esindusmeeskonnana seiklusmängus “Kadunud Eestimaal”.

Viimasel neljal suvel on toimunud Eestimaa erinevates paikades autoratastel seiklusmängud, mille korraldajaks on Safari Seiklused MTÜ. Sel suvel toimub mäng esmakordselt üle kogu Eesti nime all “Kadunud Eestimaal”.

Puhka Eestis paneb selleks puhuks mängu välja oma esindusmeeskonna, kes saab seiklused kaasa teha Puhka Eestis logodega Škodas, mis talle selleks puhuks Auto 100 Tallinn poolt kasutada antakse. Samuti saab meeskond eesmärgi täitmiseks piisavas koguses autokütust ning ei pea maksma mängu ametlikku osalemistasu. Vastutasuks peab Puhka Eestis meeskond käituma igati esinduslikult ja aitama kajastada kogu elamusterohket sündmust Puhka Eestis sotsiaalmeedia kanalites.

Mängureeglid ja osalusankeedi leiab aadressilt www.puhkaeestis.ee. Zürii valib avalduse esitanud meeskondade seast välja 5 kandidaati, keda tutvustatakse Puhka Eestis Facebook lehel ja rahvas saab valida nende seast oma lemmiku. Lõplik võitja ehk Puhka Eestis esindustiim valitakse välja rahva hääletusel ja zürii hääletusel saadud järjestuskohtade liitmisel. Rohkem infot seikluse Kadunud Eestimaal kohta leiab korraldaja kodulehelt www.partysafari.eu

Kadunud Eesimaal seiklusmängust

8. augustil algav seiklusmäng Kadunud Eestimaal – see on neli päeva täis parimat seltskonda, põnevaid kohti, uusi väljakutseid ning mõistatuslikke vihjeid. See on kolm suurejoonelist pidu parimate esinejatega salapärastes asukohtades, pea 30 ülesandepunkti üle Eesti, mis panevad proovile kogu tiimi oskused, julguse ja nutikuse. See on seiklus, millest ei saa kõrvale jääda ükski põnevust ja elamusi otsiv inimene!

See, kuhu Kadunud Eestimaal rada täpselt viib jääb teile esialgu saladuseks – igas vahepunktis tuleb meeskonnal täita väike ülesanne, mille sooritamisel saadakse järgmise punkti leidmiseks vihje või mõistatus, mis tuleb lahendada. Tavaliselt ringi vurades tõenäoliselt sellistesse kohtadesse Eestimaal naljalt ei satuta.

Iga päev lõpeb ainult osalejatele mõeldud meeleoluka peoga, kust ei puudu ka live esinejad. Seikluse lõpetab pühapäeva keskööl autasustamistseremoonia ja ühele mõnusale suvepeole kõige sobivam hea tuju kollektiiv Bombillaz.

Start antakse Roosta puhkekülast ja welcome party’l rannapeol Nikns sunsi akustilise versiooniga laval Folksell, kes ise iseloomustab ennast nii – Folksell tuleb Eestimaal kadunute meelt lahutama eksklussiivses rannaromantilises koosseisus. Lubame ja ootame isegi huviga seda mõnusat meeleolu, mis tekib koos kohiseva mere, praksuva lõkke akustilise muusika ja mõnuleva publiku koostööst. Roosta puhkekülla Folkmilli nautima ja stardile kaasa elama on oodatud kõik huvilised.

Lisainfo seikluse kohta:
Remo Sirila, Safari Seiklused, tel 5350 9348, remo@partysafari.eu