23. jaanuaril toimub õhtune suusasõit Pähklimäe terviseradadel

23.01.2013 - Äkke õhtune suusasõitKolmapäeval, 23. jaanuaril kell 18.00 toimub Pähklimäe Terviseradadel juba viiendat korda õhtune suusasõit.

Arvestust peetakse kolmel distantsil: 1.5 km, 3 km ja 6 km. Auhinnalised kohad selgitatakse välja 15. vanuserühmas. Kõige nooremasse gruppi kuuluvad alla 10- aastased poisid ja tüdrukud, kellest igaüks saab magusa auhinna. Narva õhtune suusavõistlus toimub vabatehnikas.

Eelregistreerimine on kohustuslik.

Info ja registreerimine veebilehel www.akkesport.net.

Õhtuse suusavõistluse viib läbi Narva spordiklubi Äkke koostöös Narva linnavalitsuse kultuuriosakonnaga, Eesti Kultuurikapitaliga, Narva spordikooliga „Energia“, sporditarvete kauplusega “Fishsport” ja hotelliga “Europe”.

Osalema kutsutakse kõiki soovijaid.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap