Maimiku lühimängufilmi otsitakse hõbepulmalisi

Andres Maimiku lühimängufilmi otsitakse mängima naisi ja mehi alates 45. eluaastast. Kehastada tuleb hõbepulmapeo külalisi. Sõnalisi rolle on vähe, pigem vajatakse lõbusaid inimesi peolauda sööma-jooma-jutustama, perekonnavalssi tantsima jne. Tulla võib nii üksi kui ka koos paarilise või suurema seltskonnaga. Eriti oodatud on mehed ja paarid!

Filmi “Hõbepulm” peaosades mängivad Eero Spriit, Anne Reeman ja Carmen Mikiver ning see on tragikomöödia eestlaslikust hõbepulmapeost, mille käigus kerkivad pinnale aastaid allasurutud piinlikud peretülid, konfliktid ja vihad.

Võtted toimuvad 27.-31. augustini Pärnus Lina tänavas, pulmalistel tuleb kohal olla neli päeva. Võtteplatsil saab tasuta süüa ja juua ning muidu lõbusat äraolemist. Kui oled huvitatud, küsi kohe lisainfot tel: 5382 0709 või kirjuta: hobepulm@gmail.com.