Suurupi kutsub rahvusvahelisele tuletorni ja fotograafia päevale

Täna tähistatakse Suurupis ülemaailmset Tuletorni nädalavahetust (International Lighthouse Lightship Weekend) ja Rahvusvahelist Fotograafia päeva (World Photography Day).

Sel puhul on kell 14.00-17.30 avatud Suurupi ülemise tuletorni kompleks, kuhu tulevad külla klounid Piip ja Tuut. Lisaks saab osaleda foto-orienteerumisel, foto-olümpiamängudel ja fotokoolitusel “Ehitame stuudio õue”. Lapsed saavad meisterdada ja lasta endale näomaalinguid teha, maitsta saab omaküla pannkooke, naaberküla jäätist ja onu Mati kodust suppi. Muusikahuvilistel on võimalus õppida mängima Aafrika trumme ja nobenäpud saavad meisterdada tuletorni makette.

Õhtul on avatud Suurupi alumise tuletorni kompleks, kus saab kuulata Marko Matveret ja Väikeste Lõõtspillide Ühingut, Suurupi naiskoori ja Tallinna Tehnikakõrgkooli kammerkoori. Hilisõhtul toimub fotokoolitus “Valgusmaalingud”, mis on tasuline ja kuhu tuleb eelnevalt registreerida.

Täpsem info Suurupi tuletorni ja fotograafia päevast asub siin.