Mõnusate mõtete memorandum ootab lugemist

Mõnusate Mõtete mess läks kenasti korda, osales 26 ühendust ja ilm püsis ilus. Messi ajal toimusid teematoad, milles kirjapandust koostati Mõnusate Mõtete memorandum, mis saadeti osalenud seltsidele, kohalikku ajakirjandusse ning riputati kodulehele. Kokku sai soovitusi, mõtteid ja väärtusi noortest vallajuhtideni lugemiseks. Memorandumisse pandud mõtteid võivad kõik lugeda, edasi mõtelda ja hea eesmärgi nimel jagada.

Mõnusate Mõtete memorandumit loe siit: www.juula.ee

Mõnusate Mõtete Mess on vabaühenduste kokkutulek, mis toimus Tabivere valla 8. Küladepäeva ajal 4. Augustil 2012 Juula külaplatsil. Eesmärgiks oli tuua häid mõtteid ja positiivseid näiteid juurde Jõgevamaa küladesse, tutvustada üksteisele oma tegemisi ning näidata oma tooteid ja teenuseid.