Tallinna omastehooldajad sõidavad külla Hageri hooldekodusse

Juunikuu Tallinna omastehooldajate tugirühma kokkusaamine toimub sel kolmapäeval, 20. juunil 2012 algusega kell 12. Seekord on tegu väljasõiduga ning külastama minnakse Hageri hooldekodu Raplamaal. Hageri hooldekodus on külastajal võimalik viibida nii mõnepäevasel puhkusel kui soovi korral nautida keskkonda pikaajalise elukohana.

Tallinna omastehooldajate tugirühm koguneb sõiduks Hagerisse Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse juures, aadressil Endla 59. Osalemistasu on seekord 3 eurot. Pärast hooldekoduga tutvumist ja lõunasööki sõidetakse tagasi Tallinna kell 15.

Tallinna omastehooldajate tugirühma igakuiseid kokkusaamisi korraldab MTÜ Inkotuba ja toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet. Juulis tugirühm puhkab, järgmine kokkusaamine on augustis. MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid uriinipidamatusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Ka “Omastehooldaja käsiraamatut” saab tasuta kõigist Inkotubadest.

Lisainfo:
www.kuivaks.ee
www.inkotuba.ee
www.hagerihooldekodu.eu 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap