Värskas on pühapäeval vokaalansamblite festival

Värska kultuurikeskus

Pühapäeval, 1. aprillil kell 13 on kõik muusikahuvilised oodatud Värska kultuurikeskuses toimuvale kolme maakonna vokaalansamblite festivalile.

Esinevad kollektiivid Võru-, Valga- ja Põlvamaalt. Vokaalansamblid peavad esitama kaks laulu, millest üks on võimalusel rahvalaulu töötlus. Lisaks sellele peab üks esitatavatest lauludest olema ilma instrumentaalsaateta.

Žürii valib ülesastujate seast välja parima nais-, mees- ja segaansambli, eakate ja noorte ansambli ning parima rahvalaulutöötluse. Traditsiooniliselt valitakse välja parim ansambel, kellele kuulub rändkarikas 2012. aastaks.

Festivali külalisesinejaks on Pärnumaal tegutsev vokaalansambel Greip, mille repertuaar koosneb väga eriilmelistest lugudest: kavas on nii rahulikke ballaade, kui ka hoogsat rokkmuusikat, pop- ning folktöötlusi ja omaloomingut.

Sissepääs on tasuta. Üritust toetavad Eesti Kultuurkapitali Põlvamaa ekspertgrupp ja Põlvamaa omavalitsuste liit.

Lisainfo: Jane Priks, Värska Kultuurikeskuse kunstiline juht, tel.529 1619, e-mail kultuurikeskus@verska.ee