Pärnu Jääfestivali korraldajad kutsuvad appi vabatahtlikke

Pärnu Jääfestival. Foto: Urmas Saard

Pärnu Jääfestivali korraldusmeeskond ootab 17.- 26. veebruarini toimuvale festivalile appi vabatahtlikke, kelle ülesanneteks on korraldusmeeskonna abistamine ning info jagamine festivali ajal.

Vabatahtlikel palume endast märku anda hiljemalt 23. jaanuariks, Jääfestivali vabatahtlike koordinaatorile Riina Altperele e-posti aadressil: Riina.Altpere@gmail.com. Vabatahtlike vanuse alampiir on 18 eluaastat.

Talvel, kui meri ja jõgi on jääkaane all ning uisud-suusad viivad lustima, kutsub Pärnu külla peresid üle ilma. 17.-26. veebruarini toimuv Pärnu Jääfestival toob lumisesse kuurorti melu ning laotab üheksale päevale kirju sündmustevaiba. Festivali ajal on tegevust ja rõõmu igas vanuses pereliikmetele. Programmi mahuvad matkad ja spordivõistlused, muusika, tants ja teater, meisterdamine, piknikud ja saanisõidud. Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistame suurejoonelise kontserdiga Pärnu Vallikäärus.

Festivali programm aadressil www.icefest.eu

Lisainfo: Kadri Riitsaar, tel 5615 3528, riitsaar@gmail.com

Share via
Copy link
Powered by Social Snap