Harjumaa vanavanemad on oodatud Sakku

11. septembril tähistatakse Saku vallamaja ees ja sees Harjumaa vanavanemate päeva.

Plaanis on mõnus koguperepäev erilise pühendusega vanavanematele. Päev algab Saku puhkpilliorkestri vabaõhukontserdiga Saku vallamaja taga õuealal. Samas pakutakse palju tegevust lastele: batuudid, sportlikud mängud jne.

Avatud on käsitöö näitusmüük, raamatukogus on vanavanaematest raamatute väljapanek, muinasjutuminutid, joonistusvõistlus, lauamänguturniir ja leivaküpsetuskursus.

Kell 13 algab Alburahva teatri etendus „Rong” Saku vallamaja saalis; kell 14 peab Aleksei Turovski sealsamas loengu põlvkondade sidususest. Kell 15 etendab Kehra Nukk lastele vallamaja taga õuealal lavastust „Oli ilus suvepäev”.

Vanavanemate päev algab kell 12. Korraldavad Saku huvikeskus ja Harju maavalitsus.