Eesti meistrivõistlused löögimängus toimusid Manniva külas

Meistrid Eero Sikka ja Merlin Palm. Foto: Mats Soomre

Golf on viimasel ajal Eestis üha enam populaarsust koguv spordiala. Tõsi ta on, et odav ala see just ei ole, kuid samas ei pea selleks ka miljonär olema, et mängida saaks. Tänase seisuga on meil Eestis kokku kaheksa golfiklubi ja enam kui 2000 aktiivset golfarit.

Selle aasta Eesti meistrid löögimängus selgitati aga välja möödunud nädalavahetusel Jõelähtme vallas Manniva külas asuvas Eesti Golfi ja Kantri Klubis. Võistluste peakorraldajaks oli Eesti Golfi Liit. Eriline on siinjuures asjaolu, et Jõelähtmel peeti meistrivõistlusi esimest korda, kuna möödunud 17 aastat on üritust korraldanud Niitväljal asuv Tallinna Golfiklubi.

Kolme pika ja põneva päeva jooksul selgusid ka meistrid, kelleks osutusid Eero Sikka Saare Golfiklubist ja Merlin Palm Tallinna Golfiklubist. Parim naiskond oli samuti Niitväljalt koosseisus Annika Meos, Merlin Palm ja Anastasia Kharchenko.

Parim meeskond aga EGCCst: Mait Schmidt, Janar Toomesso ja Jan Larsson. Tulemusi saab näha Golfboxi vahendusel siit.

Võistlustele registreerus 117 osavõtjat, kelle hulgas oli ka golfareid Venemaalt ning Rootsist. Välismaalt tulnud mängijad aga võistlesid väljaspool arvestust, kuna meistrivõistlusi peetakse vaid Eesti Vabariigi kodanikele.

Golfiliidu presidendi Peep Põldsammi sõnul oli väljak väga heas korras, sest äsja olid lõppenud Omega Mission Hills Euroopa kvalifikatsioonivõistlused. See oli juba teine kord, mil EGCC võitis õiguse antud prestiižset turniiri korraldada.

Fotosid meistrivõistlusest saab näha Eesti golfifotograafi Mats Soomre Facebooki lehel.

Rohkem uudiseid Eesti ja välismaa golfielust saab aga lugeda Eesti Golfi Blogi vahendusel.

Kohal käis Leo Siemann Kuusalu külast

Share via
Copy link
Powered by Social Snap