Pühalepa isetegevuslased lõpetavad hooaja kontserdiga

Täna, 27. mail annavad Pühalepa valla isetegevuslased Hellamaa rannas kevadkontserdi. Kaasa teevad väikesed ja suured taidlejad, kirjutab Hiiu Nädal.

Pühalepa vallal on tore traditsioon kutsuda mai lõpus kokku kõik vallas tegutsevad taidlusringid, et anda väike ülevaade nende talvistest pingutustest. „Kuna kõik on pika talve jooksul kõvasti vaeva näinud ja palju selgeks õppinud, siis on kevadkontsert hea koht oma oskuste näitamiseks,” ütles valla kultuuritöötaja Klaire Leigri.

Väga paljudele on see ka peaproov maakonna või üleriigilise laulu- ja tantsupeo jaoks, teistele aga hea võimalus oma tegemisi perele ja sõpradele näidata.

Parimatel aastatel on olnud esindatud kõik valla koolid, lasteaiad ja isetegevuskollektiivid. Ühtlasi on sellest kujunenud Pühalepa valla tänuüritus, kus peetakse meeles ja tänatakse ringide ja kollektiivide juhendajaid ning lõpetatakse uhkelt talvine taidlushooaeg.