Vudila mängumaa kutsub lastekodulapsed külla

24. mail uut hooaega alustav Vudila mängumaa on saatnud kutsed kõikide Eesti lastekodude lastele, et kutsuda neid tasuta külla.

Tabivere vallas Kaiaveres asuvale kogu pere mängumaale Vudila lisatakse  tänavu atraktiivsust ja hubasust  mitmete uute rajatistega, mis pakuvad veelgi vahvamaid vaba aja veetmise võimalusi erineva põlvkonna külastajatele.

OÜ Vudila Mängumaa üks omanikest Kajar Lember (fotol) märkis, et uus hooaeg algab Vudilas 24 mail. „Oleme saatnud sooduspakkumised lasteaedadele ja koolidele. Kõikide Eesti lastekodude lapsed kutsume aga külla tasuta.  Nii püüame ettevõtlusega tegelemise kõrval arendada ka sotsiaalset tegevust ning muudame tervisliku ja huvitava vaba aja veetmise võimalikult kättesaadavaks nendele, kes seda väga vajavad, kuid kellel endil võimalusi napib,“ ütles ta.

Lemberi sõnul rajatakse hiljemalt juunis  Vudila mängumaale väikestele lastele mõeldud seiklusrada, kus on uued võimalused turnimiseks. Juurde tuleb ka üks maabatuut ja torusaun, et jahedamatel ilmadel sooja saada. Lisaks on muretsetud ka  paar uut vesijalgratast ning mõned mänguautomaadid, mistõttu avatakse ka esmakordselt Vudila mängude maja, kus leidub ahvatlevaid võimalusi ka teravaid elamusi otsivatele pereisadele.

„Arvestades silmapaistvalt suurt kehakinnitajate ja janukustutajate arvu avame lisaks senisele „Vuti  bistroole“ ja grillmajale ka uue toitlustuskoha, kus saadaval lisaks jookidele ja jäätisele ka kergemad suupisted.”

Head tuju pakuvad juba Jõulumaast tuttavad koduloomad. Nii saab silitada lambaid, kitsi ja küülikuid, ratsutada hobuste ja ponidega ning raskeveohobusega vankrisõitu teha. Juba eelmisel sügisel sai parkla serval valmis ka üle 20 meetri kõrgune vaatetorn, kuhu saab ka ilma päevapiletita minna kaunist ümbrust ja Vudilas toimuvat vaatama. Vudilas on alustatud juba  ettevalmistusi veepargi välja ehitamiseks.

„Sügisel hakkame ellu viima projekti, mille käigus 2012 . aasta suveks valmivad veepark – suur bassein ja liumäed, mille jaoks kütte- ja puhastusseadmed valmivad aga juba tänavu ning  juba olemasolevad laste veealad ühendatakse automatiseeritud veepuhastussüsteemidega„ lisas Lember.

„Praeguses olukorras on loomulikult endal keerukas kõigel näppupidi juures olla, kuid püüan ikka seoses mahukate uuendustega kõikidel vabadel päevadel tegutseda Vudila mängumaal. Mõistagi on aga seoses praeguse põhitööga Tallinnas suurem koormus teistel osalistel ja suur koormus on langenud sel aastal partner Jaago Roosmanni ja abikaasa Anžela õlgadele,” ütles Kajar Lember, kes 6. märtsil Saare-, Hiiu- ja Läänemaal kandideerides Sotsiaaldemokraatliku erakonna nimekirjas Riigikogusse valiti.

Jaan Lukas

Share via
Copy link
Powered by Social Snap