Järvamaa otsib oma suveniiri

Järvamaa arenduskeskus kuulutab koostöös Paide turismiinfokeskusega välja konkursi „Järvamaa suveniir 2011” sooviga mitmekesistada Järva maakonda tutvustavate suveniiride valikut ning ärgitada tootjaid looma piirkonda iseloomustavaid meeneid, annab teada Järvamaa infoportaal.
 
Suveniirikonkurss kestab 29. märtsist kuni 31. maini 2011. Osaleda võivad üksikisikud, äriühingud, ettevõtjad, seltsingud, huvi- ja hobigrupid ning kõik turismindusest huvitatud.

Konkursile laekunud tööde hulgast valib võitjad Järvamaa arenduskeskuse hindamiskomisjon koos kõigi konkursist huvitatutega, kes hindavad töid Järvamaa infoportaalis. Auhinnatud tööd võivad edaspidi kasutada märget „Järvamaa suveniir 2011“. Võitjad kuulutatakse välja 17. juunil turismiinfokeskuse uute ruumide avamisel.

Järvamaa arenduskeskus korraldab suveniirikonkurssi teist korda. Esimesel korral laekus kaheksa tööd, kuid peapreemia jäi välja andmata. Seekord oodatakse rohkem lihtsaid, taskukohaseid ja praktilisi meeneid, mida on võimalik kinkida ise külla minnes ja ka turistil kaasa osta, meenutamaks külastatud piirkonda.

Konkursi täpsed tingimused on kättesaadavad Järvamaa infoportaali kodulehel www.jarva.ee/turism.