Võrus linastub “KIRJAD INGLILE”

Võru kinos Kannel linastub värske Eesti mängufilm *”KIRJAD INGLILE” neljapäeval 10. märtsil 2011 kell 19. Linastusel on kohal ka filmi režissöör Sulev Keedus, kes juhatab seansi sisse ning peale filmi lõppu räägib kõigi huvilistega ka pikemalt.
“Kirjad Inglile” on film aastaid tagasi Afganistani sõdima saadetud ning seal islamiusu omaks võtnud Jeremia Juunas Kirotajast (Tõnu Oja), kes
kodumaale naastes seisab silmitsi teistlaadi sõjaga. Laokil Eesti väikelinnas jookseb rindejoon ida ja lääne kultuuri, meeste ja naiste, terve mõistuse ja hullumeelsuse vahel. Kusagil nende lahingute keskel on tema tütar Ingel, kelle Kirotaja on otsustanud pärast aastaid kestnud eemalolekut üles leida. Ainsaks juhtlõngaks telefonis kostnud tütre nutt ja sidevahendiks kaustik täis tütrele adresseeritud kirju. Kuid kodumaal on temaga teised plaanid, ja linna valitsevad naised näivad just temalt närivale tühjustundele lunastust ootavat.
Jeremia Juunas Kirotaja osas astub üles Tõnu Oja, teistes osades galerii andekaid ja isikupäraseid naisi: Katariina Lauk, Ragne Pekarev, Tiina Tauraite, Mirtel Pohla, Ketter Habakukk jt.

Vaata lähemalt: www.kirjadinglile.ee