Tantsusõbrad vallutavad Tähtvere tennisehalli

Täna kell 15.00 toimub Tartu Tähtvere tennisehallis tantsuüritus Zumbafestival, mille tarbeks suletakse hall pallimängijatele ning tenniseväljakud muutuvad avaraks tantsusaaliks.

Kahetunnist zumbatreeningut Tähtvere Tennisekeskuse 2000 ruutmeetrises tennisehallis viivad korraga läbi kolm zumbatreenerit ning ürituse eesmärgiks on pakkuda kõikidele osalejatele lõbus ja tervislik pärastlõuna, mille käigus saab tutvuda erinevate zumba-stiilis tantsudega ning ammutada üheskoos aktiivsest tantsutrennist hulgaliselt positiivset energiat.

Zumba on tantsuline fitnessprogramm, mis sisaldab endas ladina-ameerika, hiphopi, kantri, kõhutantsu ja paljude muude stiilide tantsuliigutusi ning muusikat. Kuna tegu on lihtsa ja lõbusa treeningviisiga, siis on see toonud tantsusaali ka need, kes pole varem tantsimise ega aeroobikaga tegelenud. Samas on treeningud nauditavad ka kogenud tantsuhuvilistele, nii meestele kui ka naistele.

Zumba treeninguid pakuvad Tartus mitmed spordiklubid ning tantsustiil on kiirelt vallandanud ennenägematu zumbavaimustuse. Tähtvere tennisehalli kolmele tenniseväljakule mahub palju tantsusõpru ning üheks ürituse eesmärgiks on püstitada ka Eesti rekord zumbatantsus.

Üritust korraldab Tähtvere Tantsukeskus, mis on uus ja moodne kolme saali ning laia stiilidevalikuga tantsukeskus Tartus. Keskuses treenib igapäevaselt üle 300 tantsusõbra, kelle hulka kuuluvad lisaks zumbahuvilistele veel tänava-, show- ja vabatantsuhuvilised mudilastest keskealisteni.

Allikas: Tähtvere Tantsukeskuse, www.tartutants.ee