Enn Esko esitleb homme Põlvas raamatut

8. septembril kell 12 toimub Põlva keskraamatukogu saalis Enn Esko raamatu “Põlvamaa aladelt kadunud koolid 1700-2010 ehk Raamat Põlvamaa aladel kunagi olnud koolidest” esitlus. Huvilised on oodatud!

Maaleht kirjutab, et autori sõnul võttis raamatu koostamine aega oma pooltosinat aastat, sest oli soov leida andmeid iga kadunud kooli kohta ja kooli lugu ka lühidalt jäädvustada. Raamatu sünnile aitas kokkuvõttes kaasa rohkem kui poolsada huvilist.

Raamatu esitlusele on oodatud kõik kaasautorid, kelle lood moodustavad poole raamatu kogumahust. Samuti on oodatud kõik maakonnas tegutsevad kodu-uurijad, endised ja praegused õpetajad, kes koostajale vajalikku teavet jagasid, kõik teised abilised, kes raamatu ilmumist toetasid ning mõistagi kõik, kellele selline teema huvi pakub.

Allikad: Põlva keskraamatukogu, Maaleht