PÄRNU JÕULUKÜLA

Pärnu jõulukülas. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Täna keskpäeval Pärnu Iseseisvuse väljakul avatud jõulukülas võis näha ja kuulda viljekava ja teha oste samas toimunud jõuluturul. Jõulumeeleolus jätkatakse ka homme, pühapäeval kaheteistkümnest kuueni.

Mõnusa meeleolu eest kannavad hoolt jõuluvana Bruno ja Lastefondi Mõmmik. Täna toimus Pärnu linna jõulukaunistuste konkursi autasustamine. Esinesid Margrit Kitse laulustuudio noored solistid, ansambel Õtekese, Rebecca Kontus ja ansambel Greip.

Homsel jõuluküla avamisel esinevad Jana Trink Erakooli laulustuudiod, Laine Mägi Tantsukool, kultuurigrupp “Pitsid Paistvad” Kihnust, Pärnu Kammerkoori jõulukontserti juhatab dirigent Elo Keskküla, jätkub lasteprogramm, einevad SUURED TÜDRUKUD Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Siim Usin, Krisjan Kaasik.

Päeva juhib Lauri Kare Laos ja sissepääs jõuluküla alale on kõigile tasuta.

KU päevatoimetaja