TUNTUD ERAKLIINIK ANNETAS PAUNKÜLA HOOLDEKESKUSELE KAITSEMASKID

Christinas Clinic annetas MTÜ Paunküla Hooldekeskuse töötajatele ja elanikele steriliseeritavad LIPOELASTIC kaitsemaskid COVID-19 leviku tõkestamiseks. “Saime annetuse teha tänu meie klientidele, kes maske kliiniku e-poest soetasid” märkis juhataja Brit-Carmen Norlan.“

MTÜ Paunküla Hooldekeskus esindajad Lipoelastic kaitsemaske vastu võtmas. Foto Christinas Clinic
MTÜ Paunküla Hooldekeskuse esindajad Lipoelastic kaitsemaske vastu võtmas. Foto: Christinas Clinic

Paunküla Hooldekeskuse juhiabi-raamatupidaja Helen Kõiva ja tegevusjuhendaja Kairiti Sulõnd olid annetust vastu võttes positiivselt üllatunud. “Suur tänu sellise suure ja vajaliku üllatuse ning abi eest. Tõite meile tõelise rõõmukillu. Kaitsemaskid on hetkel väga olulised – neid kandes kaitseme mitte ainult teisi, vaid ka iseennast,” rääkis Helen Kõiva.

Paunküla Hooldekeskusele. Foto: Christinas Clinic
Paunküla Hooldekeskusele. Foto: Christinas Clinic
Annetus Paunküla Hooldekeskusele. Foto: Christinas Clinic
Annetus Paunküla Hooldekeskusele. Foto: Christinas Clinic

Print

 

 KU päevatoimetaja