Jõgevamaa parim investor loob sadu töökohti Viruvere külasse

Pajusi rahvamajas toimunud Jõgevamaa ettevõtete tunnustamisel kuulutati Jõgevamaa Aasta Investoriks 2019 Estonian Plywood AS. Firma rajab Jõgeva vallas Jõgeva-Põltsamaa maantee ääres paiknevasse Viruvere külasse vineeri- ja spoonitehast.

Tunnustuse pälvinud Jõgevamaa ettevõtjad ja nende tunnustajad. Foto Kristi Sepri
Tunnustuse pälvinud Jõgevamaa ettevõtjad ja nende tunnustajad. Foto: Kristi Sepri

[pullquote]Tunneme avatud hoiakuga kogukonda ja soovime sellele vääriliselt tegutseda[/pullquote]SA Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse juhataja Maimu Kelderilt ja Jõgeva abivallavanem Mati Kepilt autasu vastu võtnud Estonian Plywood kvaliteedijuht Ave Saksen märkis, et praeguse seisuga on ettevõttes 145 töötajat, kuid käesoleva aasta lõpuks suureneb nende arv 150-ni. „Huvi meile tööle tulla on olnud Jõgevamaal piisavalt suur. Sooviavaldusi laekus rohkem kui töökohti,” ütles Saksen.

„Nõu ja jõuga on meil abiks omavalitsus. Tunneme avatud hoiakuga kogukonda ja soovime sellele vääriliselt tegutseda,” lisas Saksen.

„Jõgevamaal elanike arv väheneb. Sellised firmad nagu Estonian Plwvood AS loovad siia aga uusi töökohti,” ütles abivallavanem Mati Kepp.

AS Lemeks tütarettevõte Estonian Plywood AS loodi kaks aastat tagasi. Ehitati uus tootmishoone, soetati uued seadmed.

Tsermoonial kuulutati välja ka parimad ettevõtted kolmes Jõgevamaa omavalitsuses. Tunnustuse Aasta ettevõte 2019 pälvis Jõgeva vallas põllumajandusfirma Sadala Agro; Põltsamaa vallas Põltsamaal asuv Romec Metall OÜ, mille tegevusvaldkonnaks roostevabast metallist protsessitorustike ja seadmete valmistamine, montaaž ja hooldus; Mustvee vallas metsatöötlemise ja kasvava metsa raieõiguse võõrandamisega tegelev Paadenurme Puit OÜ. Viimati nimetatud firma on saanud nime asukoha järgi Paadenurme külas, mis varem paiknes Ida-Virumaal Avinurme vallas, praegu aga Jõgevamaal Mustvee vallas.

Oma valla ettevõtetele laususid tunnustamissõnu ka Jõgeva abivallavanem Mati Kepp, Põltsamaa vallavanem Margus Möldri ja Mustvee vallavanem Märt Kraft. Tunnustamisõhtut juhtis viljetegelane Arlet Palmiste.

Jaan Lukas

Samal teemal:

Tore talu vähid. Foto erakogust

 

 

 

Jõgevamaa parim turismiettevõte on põneva maisilabürindi rajanud Pähklinäpp OÜ

Share via
Copy link
Powered by Social Snap