Laupäeval arutletakse Pühajärvel muutuste üle koolis

Sel laupäeval, 24. novembril toimub Pühajärve põhikoolis seminar “Muutused koolis”.

Seminari märksõnadeks on “tõhus kool = hooliv kogukond”. Jutuks tuleb osapoolte koostoime ja tähtsus, kommunikatsioon ja kaasamine. Lisaks räägitakse uue õppekava põhimõtetest ja neist tulenevatest muutustest (õpetamine, hindamine, suhted), õppeainete lõimumisest ja kujundavast hindamisest.

Seminari juhib kogemustega õpetaja, psühholoog, nõustaja, superviisor ja koolitaja Meedi Neeme Rocca al Mare koolist. Meedi Neeme on haridustemaatikas aktiivne kaasamõtleja ja rääkija, tema juhitud kursused on väga populaarsed.

Koolitus algab kell 10 ja kestab neli tundi. Koolitusest osavõtt on tasuta, soovi korral saab teha kohapeal annetuse MTÜle Pühajärve Haridusselts.

Kõik huvilised on väga oodatud!