Tule Telliskivisse ökomässama!

Ökomäss on tänavu teist aastat toimuv festival, mille eesmärgiks on tutvustada viise, kuidas igaüks meist saab muuta oma elutingimusi tervislikumaks ja paremaks. Mässame, sest näeme, et saab ka teisiti elada. Elada ilma üleliigse tarbimiseta, samas elukvaliteedis mitte kaotades vaid võites.

Festival toimub 15. ja 16. septembril Telliskivi loomelinnakus Tallinnas (Telliskivi 60a).

Festivali raames toimub seminar, kus saab kuulda ettekandeid meilt ja mujalt energiasäästu, ökomaterjalide, kogukonna ja muinsuskaitse teemadel. Lisaks palju toredaid töötubasid ja õpinurki suurtele ja väikestele huvilistele, ökoehitusmess, filmiprogramm ja taaskasutusnäitus. Välisalal on võimalik tutvuda ka elektriautodega.

Rahvusvahelist festivali „Ökomäss“ korraldab säästva renoveerimise infokeskus koos Eesti vabaõhumuuseumiga.

Üritus on kõigile tasuta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap