Tuletorni kontsert toob Peipsi kaldale esinema Estonian Dream Big Bandi

Sel nädalalõpul, 6.-7. juulil 2012 Rannapungerjal toimuv Tuletorni kontsert pakub head muusikat nii romantikule kui rokilikuma stiili austajale. Üles astuvad Metsatöll ja Siiri Sisask ning ürituse lõpetab Estonian Dream Big Bänd – solistideks Hendrik Sal-Saller, Hedvig Hanson, Tanja Mihhailova ja Uku Suviste.

„Sel korral tuleb Tuletorni kontsert Peipsi äärde mitmekesisema kavaga kui kunagi varem,“ rääkis Tuletorni kontserdi peakorraldaja Guido Kangur. „Möödunud aasta publiku soovile vastu tulles saab kuulda tõsist rock-muusikat ning teisel päeval on oodatud need, kes otsivad midagi hingele. Ja nagu ikka, on kontserdipaigaks romantiline Rannapungerja, vaatega otse suvisele Peipsile.“

Esimesel kontserdipäeval astuvad lavale Siiri Sisask, kes esitab laule oma värskelt albumilt „Hommikupuu“ ning Eesti tuntuim folk-rock bänd Metsatöll plaadiga „ULG“.

Teisel päeval ühendavad professionaalsed kitarristid ansamblist Weekend Guitar Trio oma väed näitlejatega Eesti Draamateatrist, et esitada koos võrratut kitarrimuusikat – kuulda saab nii omaloomingut kui maailmaklassikat.

Võimsa punkti paneb Tuletorni kontserdile Estonian Dream Big Band koos suurepäraste solistide – Hendik Sal-Salleri, Hedvig Hansoni ja Tanja Mihhailova ning Uku Suvistega.

„Olen ise Ida-Virumaal sündinud-kasvanud ja tegelikult on see juba mu ammune unistus, et saaksin kuulda Estonian Dream Big Bandi Peipsi kaldal esinemas,“ rääkis Guido Kangur. „Nad on ka ise öelnud, et Rannapungerjal tuleb nende aasta suurim ülesastumine – kolmetunnisel kontserdil saab kuulda nelja erinäolist solisti esitamas väga erinevas stiilis muusikat jazzist popini.“

Mõlemal päeval esinevad ka kohalikud lauljad, pillimängijad ja tantsijad. Ühtlasi saab Tuletorni kontserdiga alguse „Seitsme linna muusika festival“ koostöös Eesti Kontserdiga, mille raames saab head muusikat kuulda veel mitmetes Ida-Virumaa looduskaunistes paikades.

Piletihindade kohta leiab lisainfot Piletilevi müügikohtadest ja kodulehelt.

Lisainfo: www.kaunismuusika.ee