Miia-Milla-Manda sünnipäevanädal jätkub

Üks väike puust sammaste ja torniga maja keset Kadrioru parki on oma olemasoluga lapsi rõõmustanud juba 75 aastat. Samuti on Tallinna linnamuuseum, mille koosseisu muuseum Miia-Milla-Manda kuulub, tähistamas oma 75. sünnipäeva. See väärib tähistamist! Kõik päevad on täidetud põnevate tegevustega nii majas sees kui maja ees õuel. Kolmel õhtul etendub ka spetsiaalselt selleks puhuks loodud tantsulavastus.

Kõigil päevadel alustatakse kell 12.

Õues toimuvad tegevused iga päev kella 17ni. Hoovi pääseb tasuta. (v. a. 13., 15. ja 16. juunil, kui hoovis on kell 19 tantsuetendused, kuhu pääseb eraldi piletitega.)

Muuseum on avatud T-P kella 12–18 (piletikassa suletakse kell 17.30). Sissepääs muuseumipiletiga.

Laupäev 16.06 FILMIPÄEV ja KADRIORU SUVEÕHTU

See päev tõotab tulla eriliselt pikk ja vahva. Muuseum on avatud suisa kella 21ni. Seoses Eesti filmi 100. sünnipäevaga on see päev pühendatud filmiteemadele. Külla tulevad Nukufilmi lastestuudio ja kino Artis. Vaata kava siit: filmipäev.

Kell 19 tantsuetendus „Miia-Milla-Manda lugu“

Pühapäev 17.06 MUUSEUMIPÄEV

Sel päeval tulevad külla lastemuuseum, Tartu mänguasjamuuseum ja Iloni imedemaa. Oodata on külalisi Soomestki. Vaata kava siit: muuseumipäev.