Pärnumaa laste laulupäev toimus teist korda

Pühapäeval Sindi seltsimajas toimunud Pärnu linna ja maakonna II laste laulupäeval “Kuldmikrofon” tunnistati parimaks Renata Talts Massiaru laulustuudiost Anne Velli lauluga “Laulgem sõbrad”.

Laste laulupäevast, mille korraldajaks on huvikool ModeRato, võttis osa üle kolmekümne 2-7 aastast laululast Pärnust, Paikuselt, Kilingi-Nõmmelt, Massiarust, Lindilt ja Sindist.

Laulupäev algas õpitubadega, kus õpiti selgeks laul “Laulunööbid” (autor Margit Kits), seda esitati ka kuulajatele koos lauluõpetajatega, kes olid väikesel kandlel õpitoas laulu saatmise selgeks saanud.

Laste lauluvõistlust juhatasid juba eelmisest aastast tuttavad klounid Piip ja Tuut. Laste lauluoskust hindasid muusikaõpetajad Ene Oltre ja Fred Rõigas. Laululaste seast pidi žürii välja selgitama ühe eriti silma jääva laululapse, kelleks sel aastal osutus Renata Talts (juhendaja Lelde Jalakas).

Laulupäeva vaheaega sisustasid tantsuklubi Mustang võistlustantsijad. Kõik lapsed, kes suurel laval üles astusid, said samuti autasustatud hõbe- või kuldmedaliga ning kaasa anti ka meeldejääv kingitus. Samuti tänati laululaste juhendajaid ja laulupäeva korraldajaid.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap