Aita leida aasta ettevõtlusõpetaja ja vabatahtlik

Ettevõtlikku noorust õhutav Junior Achievement (JA) Eesti Sihtasutus paneb oma 20ndal tegevusaastal aluse uuele traditsioonile: soovitakse esile tõsta ja tunnustada silmapaistvaid ettevõtlusõpetajaid ning vabatahtikke, kes on kaasa aidanud meie organisatsiooni tegevustele ning programmide arengule ja levikule koolides.

Kandidaate Aasta Ettevõtlusõpetaja ja Junior Achievment Eesti Aasta Vabatahtliku nimetustele ootame koos põhjendusega meilile junior@ja.ee 3. maiks. Aasta Ettevõtlusõpetaja ning JA Eesti Aasta Vabatahtlik kuulutatakse välja JA Eesti 20. aastapäeva pidulikul juubeliaktusel 11. mail.

JA Eesti tegevusele saab kaasa aidata väga erineval moel:

•    viia läbi koolitusi,
•    korraldada õpilasüritusi,
•    populariseerida ettevõtlusõppe programme koolides, noortele, haridusjuhtidele jt sidusrühmadele,
•    konsulteerida üht või enamat õpilasfirmat,
•    jagada oma teadmisi õpilastele klassitundides,
•    aidata JA Eesti programmide arengule kaasa muul tähelepanuväärsel viisil.

Kui Teile on mõni selline inimene silma jäänud, siis andke temast teada ja põhjendage, miks just tema peaks pälvima JA Eesti Aasta Vabatahtliku tiitli Ootame eelkõige neid kandidaate, kelle vabatahtlik panus on eriti ilmekalt väljendunud just sel õppeaastal. Tore on, kui häid põhjuseid on rohkem kui üks.