Algas Harku valla laste ja noorte omaloomingu konkurss

Selle aasta teema on “Märka ja aita!”

Osaleda saavad lapsed ja noored vanuses 4-18-aastat. Tehnika on vabal valikul, aga valmis tööd peab olema võimalik seinale riputada (joonistused, maal, kollaaž, segatehnikad, jne). Loovkirjutamine emakeeles või mõnes õpitavas keeles (luule või proosa). Täpsem info vormistuse ja tingimuste kohta!

Tööde esitamise tähtaeg on 20. jaanuar 2012 kas kooli, lasteaeda, huviklubisse, noortekeskusesse või Harku Vallavalitsusse:  Ranna tee 1, kabinet 201  Helve Keel. Osalejad saavad esitada lõppvooru kindla arvu töid!

Kokkuvõtted ja näituse avamine: 22. veebruaril 2012 Tabasalu raamatukogus, kus tunnustatakse ka osalejaid ja juhendajaid.

Konkurssi korraldavad Harku Valla Lastekaitse Ühing ja Harku vald.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap