Värska vald kutsub tegusaid inimesi pildistama

Värska vallavalitsus kutsub kõiki fotohuvilisi – nii täiskasvanuid, noori kui ka lapsi – osalema fotovõistlusel „Tegus Värska vald”. Oodatud on tööd tegusatest inimestest kodus tööl ja puhkehetkel, vahendab Põlvamaa infoportaal.

Eesmärk on saada häid fotosid Värska vallast, ühtlasi propageerida fotokunsti. Oodatakse töid Värska valla miljööst, elanikest ja arengust.

Arvestust peetakse kahes vanuserühmas: noored vanuses kuni 17 aastat ja täiskasvanud alates 18 eluaastast. Tööd võivad olla nii mustvalged kui ka värvilised, pildistatud filmi- või digitaalkaameraga. Konkursile saab töid esitada ainult digitaalselt.

Esitada võib ainult töötlemata fotosid, mis ei ole osalenud teistel konkurssidel. Iga osaleja võib esitada kuni kümme tööd. Osaleja peab olema kõik fotod ise pildistanud. Digitaalsel kujul esitatud töö minimaalne suurus on kaks megabaiti.

Juurde tuleks lisada töö pealkiri, autori nimi ja kontaktandmed ning vanuserühma tähis (N – noored, T –täiskasvanud). Digitaalselt esitatud tööd peavad olema salvestatud CD-, DVD-plaadile või mälupulgale JPG-formaadis.

Konkursile esitatavad tööd tuleb saata postiga või viia Värska kultuurikeskusesse aadressil: Pikk 12, Värska, 64001 Põlvamaa. Lisada märge: fotokonkurss. Tööde laekumise viimane tähtaeg (postitamise viimane kuupäev) on 22. oktoober 2011.

Konkursile laekunud töid hindab viieliikmeline žürii. Auhinnatakse mõlema vanusegrupi kolme paremat, lisaks antakse mõlemas rühmas välja üks ergutusauhind. 
Võitjad tehakse teatavaks 1. novembril Seto talumuuseumi sünnipäevanädalal. Jälgige reklaami!

Lisainfo: Meelike Kruusamäe, Värska kultuurikeskuse juhataja, tel 796 4712, 529 1619, e-post: kultuurikeskus@verska.ee