Viimsis tegutsev Harmoonikum avab Tarkade Naiste Kooli

Foto: harmoonikum.ee
Viimsis tegutsev Harmoonikum avab Tarkade Naiste Kooli, mis toob kokku õpihimulised naised iga vanuses. 22 õpitoa vältel ammutatakse universaalseid, kuid kohati unustuse hõlma vajunud tarkusi.

Tarkade Naiste Kooli eesmärk on võidelda ühiskonnas juurduva õpitud abituse vastu. Koos tuletame meelde universaalsed ning vajalikud, kohati unustuse hõlma vajunud teadmised, mis on abiks igas vanuses ja rollis naisele.

Koolituskava on jaotatud 22 õpitoa ja seminari vahel, mis kestavad oktoobrist kuni maikuuni. Kooli edukal läbimisel, saab iga naine öelda, et on aidanud kaasa peresuhete parendamisele ning jätkusuutlike väärtsuhinnangute juurutamisele. Korraldajate eesmärgiks on luua harmooniline, klubilise iseloomuga õhkkond, mis loob ideaalse pinna uute, heada ja veel paremate ideede sünniks.

Tarkade Naise Kooli avaüritus toimub 19. oktoobril algusega 18.00 ning oodatud on kõik huvilised. Avaürituse teemaks on naise roll ja vastutus ühiskonnas. Targad naised hakkavad koos käima 2-3 korda kuus, neljapäeviti ning laupäeviti. Osalemine tasuline.

Loe koolituskava kohta lähemalt siit.

Lisainfo: www.harmoonikum.ee