VÕRUS TOIMUB EESTI SUURIM LASTEPIDU

Võru lastefestival

Päevatoimetaja


Nädalavahetusel, 27.– 28. juulil leiab Võru linnas aset seitsmendat korda toimuv kõikide laste ühine pidu – Eesti suurim lastefestival, kus suur osa linnast muutub kogupere mängumaaks.

Võru Lastefestival on kujunenud traditsiooniks, mis pakub igal aastal üha põnevamat ja mitmekesisemat programmi. Tänavune festival ei ole erand, sest ootamas on palju uusi tegevusi, esinejaid, tuntud artiste ja lõbusaid üllatusi.

Lastefestivali projektijuht Kristi Vals on kindel, et tegevusi leiavad igas vanuses lapsed ja rõõmsameelsed täiskasvanud. „Kuna teemad ja tegevused on kokku pandud Võrumaa laste endi ideedest, ja teadagi on lastel ideid lõputult, sai festivali programm ka sel aastal tõesti tihe. Soovitame juba varakult kavaga tutvuda, et võimalikult paljudest tegevustest osa saada,“ kommenteeris Vals.

Festival avatakse laupäeva hommikul uhke maskottide paraadiga. Kohal on üle saja maskoti ja kostüümides tegelast. Festivali ala linnas on ära jaotatud teemade järgi: mustkunst, tsirkus ja teadus, teater, seiklused ja atraktsioonid, mängude hoov, kino ja arvutimängud, mini-loomaaed, tehnikapark, esinejad vabalaval, noorteala ja pulbervärvipidu koos Villemdrillemi ja Karl Killinguga, melu tänavatel ning palju muud. Suurel koguperekontserdil astuvad tänavu üles ALIKA ja ANT. Festivali lõpetab suur vahu- ja mullipidu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap