SÄRIN KUTSUB LINNUSULGI KOGUMA

Lindude suled. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Päevatoimetaja

Raplas 13.-14 septembril toimuva kultuurifestival SÄRIN südameasjaks on keskkond ning sel aastal kasutatakse festivalikujunduses linnusulgi.

Festivali kunstiprogrammi üks eestvedajaid kunstnik Merike Tamm sõnab: “Kõik lendavad suvel üle Eesti ringi, viimaseks pikenduseks koguneme taas Raplasse. Siit kõigile suveülesanne käikudele kaasa – korja sulgi, et saaksime luua tuules mängiva dekoratsiooni Rapla visuaalseks ühenduseks.”

Kujunduseks sobivad igasugused loodusest ja ka linnast leitud puhtad suled, mis on vähemalt 20 cm pikad, näiteks: kajaka, luige, tiiru, varese, kaku või haki. Sulgi leiab peaaegu igalt poolt!

Leiud postita ka Instagrami: #sulesärin #kultuurifestivalsärin. Mida rohkem sulgi kokku saame, seda uhkem saab festivali kujundus.

Loodusest inspireeritud alakujundus on 100% biolagunev ning koosneb sulgedest, pargitatarist, takunöörist. Hiljem kasutatakse sulgi edasi järgmistes kunstiprojektides.

Suled saab koos oma nime ja kontaktandmetega vahemikus 1.-7. septembril tuua Tallinnas Loodusmuuseumisse ning Raplas Loomebaasi. Kõikide sulekogujate vahel loosib festival välja kaks passi. Kõige rohkem sulgi toonud inimene saab festivalipassi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap