VABA RAHVA LAUL TOIMUB MIHKLIKUU ESIMESEL LAUPÄEVAL

Vaba Rahva Laulu dirigent Lauri Breede ja solist Gerli Padar Pärnu Vallikäärus. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Koroonast põhjustatud muudatuse tõttu toimub tavaks kujunenud taasiseseisvumisepäeva-aegne Vaba Rahva Laul tänavu erandlikult 5. septembril.

Ülo Kannisto teatel esineb sedakorda Haapsalus lossihoovis eriti suur ühendkoor. Seoses uue kuupäevaga on solistide osas muudatusi. „Meile ja meiega laulavad Jassi Zahharov ja Uku Suviste, kes tulevad eriti põnevate lauludega. Eurolaul tuleb ka, aga eesti keeles. Laulavad ka Hanna-Liina Võsa ja Koit Toome,” räägib Kannisto. Saatjaks on Urmas Lattikase ansambel ja pidu juhib ikka Veikko Täär. Palju laule on Jaak Joala seitsmekümnenda ja Georg Otsa sajanda juubeli repertuaarist.

„Kui oled tutvunud Pildiraadio otseülekande salvestusega möödunud aasta Pärnust ja see video meeldib, siis lisan siia võimaluse ennast soovi korral osalejaks märkida ning oma Facebooki sõpru osalema kutsuda. Kahjuks TV reklaami ma teha ei saa, seepärast oleksin kutsete jagamise eest sotsiaalmeedias väga tänulik,” selgitab Kannisto.

Urmas Saard

Samal teemal: Üle saja foto Vaba Rahva Laulu peost Pärnu Vallikäärus