KRISTEL AVASTAS MAGAMA MINNES NASTIKU OMA TOA PÕRANDALT

Tori vallas elav Sindi laulukoori dirigent Kristel Reinsalu kirjutas oma Facebooki seinal, et kesköine kummitus kummitas kummutis ehk kust selline siuglev loom keset keskööd mu voodi ette sai, ei tea!

Illustreeriv pilt - nastik Sindi tänaval. Foto: Urmas Saard
Illustreeriv pilt – nastik Sindi tänaval. Foto: Urmas Saard

„Korraga kôbistas miskit voodi juures ja seal ta oligi – Ussikuninganna, kollase krooniga. Pigem küll printsess, sest tillukene oli teine! Viisin ta rehe alla välisukse juurde, kus ta saab rahulikult öö veeta ja siis valges oma teed siuelda. Tundub ju ikka nastik olevat, eks?”

Veidi hiljem kirjutas Kristel paljudele uudishimulikele kommenteerijatele, et äkki oli nastik pôrandal ja koer tundis huvi ta vastu. „Ônneks olin veel üleval, tuli pôles, muidu ei oleks teadnudki! „

„Ma ütlen! Elad 20 aastat oma kodus ja siis kohtad äkki midagi sellist!” Heasüdamlik ja loomi armastav Kristel tunnistas, et olevat esimese ehmatuse peale krambid saanud.

Kristel selgitas, et pühkis nastiku tasakesi pika varrega kühvli peale. „Hirmsasti vingerdas, kartsin et siugleb maha ja leia siis pimedas teist… Mul rehealune suur, jätsin sinna ukse ette, läheb kuhu tahab ja millal tahab. Vaene lapseke, nii väike oli!”

„Sookana talus käib jah igasugust rahvast ja kõik mahuvad ära!”

„Valges vaatan, kas külaline veel alles! Saab piima ja pai!”

Vaata videot

Urmas Saard