ENN KUSLAP PÄLVIS PÄRNUMAA KÕRGEIMA TUNNUSTUSE

Pärnumaa Omavalitsuste Liit omistas 2020. aastal Pärnumaa Vapimärgi kohalikule ettevõtjale ja Tori vallavolikogu esimehele Enn Kuslapile, kes on oma silmapaistva töö ja tegevusega oluliselt kaasa aidanud Pärnumaa arengule.

Enn Kuslap. Foto Urmas Saard
Enn Kuslap. Foto: Urmas Saard

Enn Kuslapi ettevõte osaühing Karjamõisa pakub tööd ligi 20 inimesele ning on pärjatud 2015., 2016. ja 2017. aastal Eesti gasellettevõtte tiitliga. 2014. aastal oli Karjamõisa lihatööstus Are valla parim ettevõte. 2012. aastast on osaühing Karjamõisa Eesti kaubandus-tööstuskoja liige ja alates 2016. aastast mahetunnustuse omanik. Lisaks kuulub Enn Kuslap veel kolme ettevõtte juhatusse ning ühe korteriühistu juhatusse.

Eesti ühiskonnas toimuv on Enn Kuslapile alati korda läinud. Tegusa kodanikuna on ta kandideerinud kohalike omavalitsuste valimistel alates 2002. aastast, osutunud ka valituks ja osalenud aktiivselt volikogu töös. 2002.-2007. aastal töötas ta Are vallavanemana, 2017. aastast on ta Tori vallavolikogu esimees. Vallavanema ja volikogu esimehe töö kaudu on Enn Kuslap osalenud ka Pärnumaa omavalitsuste liidu töös.

Enn Kuslap on panustanud kodanikuühiskonna arendamisse. Ta on olnud aktiivne Murru küla seltsi liige, osalenud Rohelise Jõemaa koostöökogu töös, olles seal nii juhatuse esimees kui ka aseesimees. Samuti on ta olnud MTÜ Pärnumaa Kodukant juhatuse liige ja ka esimees ning on MTÜ Väiketapamajade liidu juhatuse liige.

Enn Kuslap on panustanud lasteaia ja koolide hoolekogude töösse, toetanud praegust Suigu lasteaeda ja varasemalt ka lasteaed-algkooli.

Enn on abielus ja nelja lapse isa. Koos abikaasa Eveliga on ta rajanud Murru külla kodu – taastanud väärika taluhäärberi ja ümbritsenud selle kauni iluaiaga.

Pärnumaa vapimärk antakse Pärnu maakonnale osutatud eriliste teenete ja väljapaistvate saavutuste eest.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

Enn Kuslap, ettevõtja, Tori vallavolikogu esimees. Foto Urmas Saard

 

 

 

Selgusid Pärnumaa vapimärgi kavalerid 2020