Noortebänd 2013 on Ziggy Wild

Ziggy Wild auhinda vastu võtmas. Foto: Tõnu Tunnel
Ziggy Wild auhinda vastu võtmas. Foto: Tõnu Tunnel

Reede õhtul toimus konkursi Noortebänd 2013 finaalkontsert, žürii valis tiitlivõitjaks Tallinna bändi Ziggy Wild.

Võiduga kaasnes Muusiku 200-eurone kinkekaart ning esinemiskutse Hollandisse festivalile Harfest 2014.

Kõigil kontserdikülastajatel oli võimalik anda oma hääl lemmikbändile, mille tulemusel osutus publiku lemmikuks Ouu. Lisaks peaauhinnale anti välja mitu eriauhinda, millest neli noppis endale Ziggy Wild. Bändi saab esinemas näha Uue Maailma Tänavafestivalil, Õllesummeril ja Green Christmas’il, lisaks saavad nii võitja kui ka publiku lemmik nautida loomepuhkust Kõue mõisas. Kultuurikatla arendusstipendium läks The Boondocks’ile ning Tallinn Music Week’il astub üles Wilhelm, kellelt võib oodata ka StereoTunnelis salvestatud singlit.

Ziggy Wildi laulja Laura Pritsi sõnul on peale Noortebändi võitu plaanid samad nagu varem: lindistada rohkem lugusid, areneda, teha kõvasti tööd ning jääda iseendaks. “Kogu aeg on täiskäik põhjas,” ei kavatse bänd loorberitele puhkama jääda, vaid jätkab samas vaimus.

Žüriisse kuulusid Kadri Sundja, Robert Linna, Helen Tammemäe, Andrus Raudsalu, Mikk Taniel, Jim Self, Karl Sirelpuu, Dace Volfa, Anneliis Kits, Kadi Maarand, Heiko Leesment, Toomas Olljum, Mart Niineste ja Erik Morna.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap