Selgunud on Viljandimaa aasta õpetajad

Sel aastal pälvivad Viljandimaa aasta õpetaja tiitli 8 haridustöötajat.Lisaks tänatakse ka kõiki Viljandimaalt tiitlile esitatud 16 nominenti. Aasta õpetaja tiitliga tunnustamise eesmärgiks on tõsta esile ja tutvustada üldsusele enim kolleegide, õpilaste ja ka lastevanemate poolehoiu võitnud õpetajaid, haridusasutuste juhte ja teisi haridustöötajaid. Nominentideks esitatud ja tiitli pälvinute töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ning positiivselt mõjutanud haridusasutuse, piirkonna ja Eesti elu laiemalt.

“Minu austus ja lugupidamine kõikidele õpetajatele, kellele on nende amet kutsumuseks. Õppeaine saab elu sisse tänu inimesele, kes seda teistele edasi annab. Inspireerivaid õpetajaid on vaja iga lapse ellu, sest just nemad aitavad väärtustada haridust ja haritust,” kinnitas Viljandi maavanem Lembit Kruuse. Tänuüritus Viljandimaa aasta õpetajatele leidis aset täna kohvikus Harmoonia.

Viljandimaa aasta õpetaja 2013 tiitli pälvisid:

  1. Eva Libe, Viljandi Gümnaasium
  2. Rita Kadaja, Leie Põhikool
  3. Sirje Urbel, Suure-Jaani Gümnaasium
  4. Tiia Parik, Heimtali Põhikool
  5. Riina Kukk, Sürgavere lasteaed-põhikool
  6. Luive Rehand, Viiratsi lasteaed
  7. Ülle Luisk, Viljandi Gümnaasium
  8. Arnold Pastak, Olustvere Maamajandus- ja teeninduskool
Share via
Copy link
Powered by Social Snap