Sännas saab täna näha uut Eesti filmi

Täna kell 19 on Sänna Kultuurimõisas väärtfilmiõhtu. Sel korral ekraanil Kadri Kõusaare teine täispikk mängufilm “Kohtumõistja”

Tõsielu sündmustel põhinev film maalib portree esmapilgul sarmikast Cambridge’i ülikooli geeniteadlasest Johnist. Kui tema kihlatu ta maha jätab, otsustab mees akadeemilise karjääri pooleli jätta ning viia ellu oma kauaaegse unistuse, mida ta ise nimetab “õigluse missiooniks”. Johni teekonnal läbi Inglismaa saadab teda tema 14-aastane doonorlaps-Ronja, kellele ta püüab sisendada samu radikaalseid ideid, millesse ta ise usub. Sotsiaalne jäätmekäitlus. Puhastus. Mõrv. See kõik on tänapäeva Euroopa psühho silmis õigustatud.

Filmi peaosades on ETV ekraanil jooksvas seriaalis “Inspektor George Gently” ja mängufilmides “Kapten ja komandör” (2003) ning “Harry Potter ja Azkabani vang” (2004) osalenud inglise näitleja Lee Ingleby ja noor andekas rootslanna Lina Leandersson, kes vaatajaile tuttav vampiirifilmist “Let the Right One In” (2008).

Filmi näidatakse koostöös Kinobussiga. Pilet maksab 2 eurot.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap