ETENDUSTE „ÖÖVALGEL” AJAKS KUSTUTATAKSE LÄHEDAL ASUV TÄNAVAVALGUSTUS

Valgusteatri festivali “ÖÖvalgel” etenduste ajaks kustutatakse etenduspaikade lähedal tänavavalgustus

Päevatoimetaja

26.-28. septembrini Pärnu kesklinnas ja rannarajoonis toimuvate valgusteatri festivali „ÖÖvalgel” etenduste ajaks kustutatakse etenduspaikade lähedal kuni 15 minutiks tänava- ja pargivalgustid.

Etendused algavad igal õhtul kell 20.00 ja lõpevad kell 23.15, etenduspaikadeks on Pärnu Keskraamatukogu hoov, Vallikääru aas, Brackmanni park ja rannapargi elevantide ala. „Enne iga etenduse algust kustutame ümbritsevate tänavalõikude ja parkide tuled ning kohe, kui etendus läbi saab, paneme need uuesti põlema,“ ütles üks festivali korraldajatest Orvika Reilend.

Tänavalõigud ja pargid, kus valgustus ajutiselt kustutatakse, on Brackmanni ja Koidula park, rannapargi elevantide ala, Lõuna tänav alates Pühavaimu tänavast kuni Kuninga tänavani, Hospidali tänav alates Esplanaadi tänavast kuni Ringi tänavani, Pühavaimu tänav alates Esplanaadi tänavast kuni Lõuna tänavani, Ringi tänav alates Hospitali tänavast kuni Pühavaimu tänavani, raamatukogu taga olev Õhtu tänav ja mõned valgustid Vallikääru valli peal.

Kuna Supeluse tänav ning A. H. Tammsaare puiestee ja Supeluse tänava ristmik on festivali ajal remondis, soovitavad korraldajad Brackmanni pargist Rannapargi elevantide ala juurde kõndida mitte Supeluse, vaid Aia tänava kaudu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap