MULTILINGUA TÄHISTAB 30. TEGUTSEMISAASTAT KEELEMESSIGA

Multilingua 30. tegutsemisaasta tähistamine. Foto: Kadi Remann

Päevatoimetaja

27. septembril algusega kell 12 korraldab Multilingua Keelekeskus Tallinnas Šveitsi majas keelemessi, et tähistada mitut suurt sündmust: rahvusvahelist Euroopa keeltepäeva, rahvusvahelist mitmekeelsuspäeva ja ettevõtte 30. juubelit. Sündmus on osa Eesti kultuuririkkuse teema-aastast.

Kolme tunni jooksul pakub keelemess külastajatele võimalust tutvuda lähemalt kümne keele ja kultuuriga. Messi temaatilistes keeletubades toimuvad minitunnid ning osalejatel on võimalik proovile panna oma teadmisi erinevate keelte ja kultuuride kohta.

Esindatud on inglise, itaalia, hollandi, saksa, prantsuse, kreeka, soome, rootsi ning eksootiliste maade hulgast jaapani ja hiina kultuurid ja keeled.

“Juubeliaasta puhul otsustasime korraldada tõelise keelte ja kultuuride peo, mis on suurepärane võimalus avardada oma maailmapilti ja saada uusi huvitavaid teadmisi,” sõnas Multilingua Keelekeskuse tegevjuht Malle Nei. “Keelemessiga soovime inspireerida inimesi rohkem keeli õppima ja näidata, kui lõbus tegevus see olla võib.” lisas Nei.

Multilingua 30. tegutsemisaasta tähistamine. Foto: Kadi Remann

Sündmus kulmineerub Andreas Meltsi muusikalise komöödia-etteastega, mis toob keeleõppe seiklused lavale läbi muusika ja huumori.

Keelemess on osalemiseks tasuta, ent vajalik on eelnev registreerimine Fienta kaudu. Rohkem teavet Facebookis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap