ÜLO KANNISTO: TAMMEMÄE LAULUVÄLJAKU LAULULAVA ON VALMIS

Fotogalerii

Ülo Kannisto: „See pilt on tehtud mõned nädalad tagasi minu kodukandis Kärus raudtee ooteplatvormil, kust ma noores eas väga palju kordi rongi peale läksin. Käru on minu sünnipaik. Kui Käru keskkooli 1962. aastal esimesse klassi läksin, lõppes keskkool mõne aasta pärast ära ja nii ma Käru koolis 8 klassi lõpetasin. Edasi läksin Rapla keskkooli ja EPA-sse.” Foto: Marika Kannisto

Päevatoimetaja

„Eelmisel nädalal olime kolm päeva lauluväljakul tööl. Kaks ööd magasime autos. Neljapäeval lõpetasime laululava kokkumonteerimise,” räägib Ülo Kannisto, Vaba Rahva Laulu algataja ja peakorraldaja, kes teatab valmidusest avada juba laupäeval, seega siis homme õhtupoolikul 15. laulupidu , mis pühendatud 33. taasiseseisvumispäevale.

Vaba Rahva Laul algab 17. augustil kell 19.00 Tammemäe lauluväljakul, kus päeva juhib näitleja ja lavastaja Veikko Täär. Peadirigendina juhatab tuhandeliikmelist ühendkoorirahvakultuurikandja Lauri Breede, Tartu Kultuurikandja aunimetus aastast 2010. Solistidena esinevad Tõnis Mägi, Silver Lumi, Annika Lumi, Sandra Nurmsalu, Merit Männiste, Märten Männiste, Renate ja Andri Lobjakas. Kaasatud on Urmas Lattikase saateansambel.

Samal teemal:

VABA RAHVA LAUL – KAS TÕESTI SIIS VIIMAST KORDA?

TULEVAL AASTAL TOIMUB 15. VABA RAHVA LAUL RAPLAS

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap