EESTLASED JA SOOMLASED SIHIVAD ÜHISELT GUINESSI REKORDIT

Saunalaval. Foto: Kärt Saard / Külauudised

Päevatoimetaja

Rahvusvahelisel saunapäeval, 8. juunil asuvad soomlased ja eestlased ühiselt püstitama maailmarekordit, pildistades enim fotosid saunas viibivatest inimestest ja postitades need ühe tunni kestel ühismeedia lehele.

Nii eestlastele kui soomlastele on saun eriline koht, kus lastakse kehal ja vaimul puhata. Saunas taastatakse tervist ja leitakse meelerahu.

Maailmarekordi püüdmist korraldavad Soome Saunaselts ja Rahvusvaheline Saunaliit (ISA), milles on liikmeid nii Eestist kui ka Soomest, samuti Visit Estonia ja Eesti Maaturismi Liit.

Korraldajad kutsuvad kõiki saunahuvilisi sellest ajaloolisest katsest osa võtma. Suunduge lähimasse sauna, tehke endast seal foto ujumisriietes või rätikusse mässituna ja laadige foto üles Facebooki lehele 8. juunil ajavahemikus kella seitsmest kaheksani (19:00 – 20:00)!

Nõuded fotole ja maailmarekordi sooritusele

Fotod tuleb teha saunas ja neil peab olema vähemalt üks inimene. Loeb fotode arv, mitte inimeste hulk. Näiteks, kui saunas on tosin inimest, peab iga maailmarekordi katsel osalev inimene postitama oma foto. Ärge postitage mitut fotot, sest arvesse läheb ainult üks foto kasutaja kohta. Alastust sisaldavate fotode postitamine on rangelt keelatud. Kõik sellised fotod kustutatakse. Korraldajad tänavad juba ette mõistva suhtumise ja koostöö eest selles osas, kuna alastiolek ei ole Facebooki reeglite järgi lubatud ja võib viia konto sulgemiseni.

Liitu siit

Share via
Copy link
Powered by Social Snap