FOTOGALERII⟩ PARAADSÕIDUGA LÕPETATI TRADITSIOONILINE MOTOHOOAEG

2023. aasta motohooaja lõpetamine. Foto: Kaido Tõnisson

Eile võis juba enne keskpäeva Pärnu linnatänavatel kuulda tavapärasest oluliselt valjemat tsiklite müra. Riia maanteelt sisenesid linna Läti numbrimärkidega eriilmelised mootorrattad ja Tallinna poolt saabusid Soome numbritega motikad. Muidugi moodustasid tuhandetesse küündiva motomeeste ja -naiste hulga Eesti motikasõbrad.

Tavapäraselt koguneti Supeluse tänava ning Pühavaimu tänava, Ringi ja Supeluse tänava vahelisele lõigule.

2023. aasta motohooaja lõpetajad läbivad Sindi linna, kus tsiklimehed tervitavad pealtvaatajaid käepuudutusega. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Kella viiest läks paraad liikuma marsruudil Ranna pst – Side – A. H. Tammsaare pst – Mai – Raja – Riia mnt – Sindi ristmik – Pärnu-Tori mnt – Sindi (mööda linna läbivat Pärnu maanteed) – Silla – Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt – Tammiste tee. Paraadsõit lõpetati Tammiste teel Papiniidu silla lähedal.

KU päevatoimetaja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga