NÄDALAFOTO 2021

Käesoleval aastal püüab Külauudiste toimetus leida nädalafotosid, mis on peamiselt tehtud käimasoleval või sellele eelneval nädalal. Foto peaks kajastama mõnda aktuaalset sündmust, olema suhteliselt hea kvaliteediga ja emotsionaalselt või muul viisil vaatajat kõnetav.


Pildistaja: Helen Parmen. Alanud aasta kolmanda nädala foto on Sindi loodusfotograafi poolt pildistatud Sindi kärestiku lähedal teise nädala laupäeval. Hallhaigrud kössutavad jõe ääres kuulekalt omavahel paarimeetrist vahemaad hoides – nagu nüüd seatud kord ette näeb.
2. nädala foto on pildistatud n-ö Juliuse kalendri uusaasta esimesel päeval Sindi koduõuel. Pildistaja: Urmas Saard

1. nädala foto on pildistatud 3. jaanuaril Sindi kärestikul. Pildistaja: Urmas Saard

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga