“Kummardus meie isadele” Rogosi mõisas

Kallis isa ja pereinimene!

Oled oodatud Haanja valla perepäevale “KUMMARDUS MEIE ISADELE” 12. novembril 2011 kell 12 Rogosi mõisa, Ruusmäel. Kavas on südamlik kontsertkava lastelt ja naistelt meie praegustele ja tulevastele isadele.

Peale südamlikku osa soovime jätkata pisikese IDEEKOHVIKUGA, kus võiks olla jututeemaks meie tuleviku Haanja Kool, et teaksime kuhu edasi liikuda ning oma lastele parim haridus koduvallas anda. Samal ajal vaatavad noorimate järgi ning sisutavad laste aega Haanjamaa noored.

Võimalusel võiksid tuua kaasa ka midagi meie ühisele lauale, et kerge suupistega meeli ergutada.
Palun edasta kutset ka oma üleaedsetele!

Rahulikku hingedeaega soovides,
Einike Mõttus
Haanja Kooli hoolekogu aseesimees
+372 5816 5201

Share via
Copy link
Powered by Social Snap